Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

Termékleírás
Héra Márványhatású beltéri bevonat/Carrara
Klasszikus elegancia
Alkalmazási terület: A HÉRA MÁRVÁNYHATÁSÚ BELTÉRI BEVONAT segítségével egy tapasztalt mesterember igen esztétikus márványhatású felületet tud kialakítani. A bevonat könnyen tisztítható, súrolható, az alap természetes szellõzését nem gátolja.
Választék: A 2,5 literes csomagolásban kapható fehér színű termék AQUAKOLOR színezõpasztával tetszõleges színűre színezhetõ. A színek egymással tetszõleges arányban keverhetõk.
Felhasználási mód: Felület elõkészítés: A régi laza, pergõ vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani.
Alapozás: Fafelületet szükség szerint Lazurán Univerzális Faanyagvédõszer/Lignoprot Megelõzõ Faanyagvédõszerrel vagy Lazurán Oldószermentes Faanyagvédõszer/Lignolit Komplex Faanyagvédõszerrel kell elõkezelni. Festetlen falfelületet Diszperzit beltéri alapozóval vagy Falfix diszperziós mélyalapozóval vagy Cehalin mélyalapozóval célszerű beereszteni.
Színezés: A termék Aquakolor színezõpaszta és festékkel színezhetõ. Természetesebb márványhatás eléréséhez javasoljuk két különbözõ tónusra színezett termék együttes (egymás melletti) felvitelét.
Felhordás: Rozsdamentes acél simítólappal. Kb. 30 perc szikkadás után rozsdamentes acél simító lappal a felület körbe csiszolható, és így tükörsima, fényes felület nyerhetõ.
Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erõs oldószerekkel (pl. nitrohígító) távolítható el. Használat után az edényben maradt festék felületét kenõkéssel el kell simítani, a fóliát vissza kell helyezni, az edényt gondosan el kell zárni! A festék egészségre káros mennyiségben mérgezõ anyagot nem tartalmaz.
Higíthatóság: szükség esetén max. 1% vízzel
Kiadósság: 10 m2 (2,5 l-es kiszerelés)
Felhasználási idõ: 2 év (5-25°C hõmérsékleten tárolva)
Száradási idõ: 2 óra
Sűrűség: színtõl függõen, 1,9-2,1 g/cm3
Nem illóanyag tartalom: min. 73% (120°C/2 óra)
Felépítés: töltõanyagok, diszperziós kötõanyag, víz
Páradiffúziós ellenállás:: 2,086 x 106 m2hPa/kg (320 ¾m)
Tűzvédelmi elõírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. MÉRSÉKELTEN TŰZVESZÉLYES!
Veszélyesanyag tartalom: Etilén-glikol: 0-1%, etil-diglikol: 0-1%
Hatósági engedélyek: KERMI sz. : 2007/2-00595
Biztonsági elõírások: S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. Így is ismerheti: Márványhatású Bevonat 2 5 L, MárványhatásúBevonat25L
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^